Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trazim mapu o skriveno blago iz otomanske banke iz Bitolj [Jugosloveske tajne sl
(18-11-2013, 02:00 PM)vodolija link Piše: A sto ima vrska kolku odgovori covekot ima??Po odgovorite mozi da se meri znaenjeto i iskustvoto?
TI IMAS 90 odgovori i sto deka imas?
Ne treba da go potcenuvas covekot i ostanatite clenovi na ovaj forum i da komentiras koj kolku odgovori ima
ako znaes nesto vo vrska so mestoto kazi ili pomogni mu na nekoj clen od forumot
pozdrav

(18-11-2013, 02:02 PM)vodolija link Piše: NEMAM NISTO LICNO PROTIV TEBE,komentirav na ova bidejki ne mi se dopajga ponasanjeto na postavuvanje na komentari na ovaa tema

Ne gledas deka se ladi, na ovoj parimu trebaat, nema nisto, ili ti ako sakas plati mu ja mapata.

Za toa Admin odgovarase deka gi brisel so 5 vakvi odgovori samo da citaat na forumot.

I eden drug kako nego so 3 odgovori mi barase 120 000 evra za mapata. i da imam i da nemam ne mu plakam, nikoj taka ne raboti, sekoj del bara, a na toj prviot del ne mu trebalo, sto mislis jas od mars da ne sum padnat, tepan sum jas vo vreka  Wink
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Poruke U Ovoj Temi
Odg: Trazim mapu o skriveno blago iz otomanske banke iz Bitolj [Jugosloveske tajne sl - od St.George - 18-11-2013, 05:09 PM

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)